SkissadCarro

Art in my heart and Aquarelle in my soul

Vårskurar

Kategori: Konst

De tidigare vårarna har jag ofta tänkt "Vart tog den vägen?" Eftersom vintern snabbt gått över till stekande sol. Men i år är det andra bullar! Det bjuds På regn och regn med en gnutta sol då och då! Snö till och med för vissa!

Så "konstigt nog" blir det lite akvarell med regn inspiration idag. Dock är en av dem väldigt speciell





Den här lilla fröken är ute i ett underbart regn som går i norrskens påminnande färger. Hon är väldigt söt och glad och är menad att dela med sig av den känslan! Jag blir dock lite nedstämd när jag ser nu att scannern inte gör mina tavlor rättvisa! På papper är färgerna mer skimrande i regnet...
Detta var inte den "speciella".





Som jag skrev där uppe är färgerna här lite fel. Hennes kappa är mer djupt jordgubbsröd i originalet och färgerna mer skimrande Denna är mer en "filosofisk" tavla i akvarell men ändå med en skön stämning.
Detta är då den "speciella tavlan" Men vad är det som är så speciellt med den? Är signaturen i blod igen? nepp...
Är det för att hennes linjer är lite krokiga? Njaa de är målade med en tråd doppad i bläck så det är väl lite speciellt, Men det mest speciella med den är att det är min första tavla här på bloggen som är målad med vänster hand ^^ Ja jag är Högerhänt.


Det var riktigt kul att prova detta så det kommer nog mer i framtiden! Vem vet, en vacker dag kanske jag är ambi (lika flitig med båda händerna) :D


Hoppas ni alla har det mysigt där ni sitter och låt inte det tråkiga vädret dämpa er!
~Klart slut (/).___.)/)<3